Grip op je inbox en je workflow

Herken je dit?

  • Je opent 's ochtends je inbox en voor je het weet ben je vooral bezig met je mail in plaats van met de taken die je je had voorgenomen
    of
  • Je gebruikt je inbox eigenlijk als een to-do lijst. Alleen raak je met een volle mailbox het overzicht weleens kwijt

In deze workshop leer je hoe jij de mail beheerst in plaats van de mail jou en hoe je aan het eind van de werkdag je inbox leeg hebt.

In deze workshop werken we interactief. Je gaat achter je eigen laptop aan de slag met het effectief verwerken van je mail.

Vooraf ontvang je een intakeformulier. Dit geeft je focus tijdens de workshop en zorgt voor meer maatwerk. Je ontvang een hand-out met alle tips & trics uit de workshop handig op een rijtje.

kun je: 

  • beter beslissen over wat je wanneer met nieuwe mails wilt doen.
  • je inbox ordenen, leegmaken en leeghouden. Dat geeft rust, grip en overzicht.
  • handige Outlook-tips & trics toepassen in je eigen werk (werken met Taken, snelle stappen en sneltoetsen)

Deze training is voor iedereen die meer effectiviteit wil realiseren in het werk en die grip wil krijgen op de stroom van e-mails de dagelijks binnenkomt.

Dit is een korte workshop waarin praktische tips worden gegeven die je kunt toepassen in het werken met Outlook. Het is geen training waar aandacht is voor reflectie op je eigen gedrag, kwaliteiten en valkuilen.
Ben je daar nieuwsgierig naar? Kijk dan eens of de training Persoonlijke effectiviteit iets voor jou is. Je vind deze ook op Jeugdzorgleert!

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze opleiding? Log hier in. Ben je nieuw bij Jeugdzorgleert? Registreer je dan hier.

Praktische informatie

Duur
1 dagdeel

SKJ punten
geen

Accreditatienummer
n.v.t.

Kosten
€ 150,-