Supervisie jeugdzorgwerker

De supervisor stelt vragen, inspireert, confronteert, denkt mee en zoekt samen met jou naar een antwoord op je leervraag. Je zoekt bijvoorbeeld naar een manier om je talenten beter in te zetten of je wilt reflecteren op je rol als jeugdzorgwerker.

Je kunt je inschrijven met het formulier onderaan deze pagina. Wij gaan voor jou op zoek naar supervisor bij jou in de buurt. Dat doen we zo snel mogelijk en we streven er naar uiterlijk binnen 3 weken een supervisor voor je te vinden. Meestal gaat dit een stuk sneller. 
Na een eerste kennismaking (dat kan ook telefonisch of via MS Teams), besluit je of je samen gaat starten met het supervisietraject. Vanaf dat moment maak je met elkaar alle afspraken. Je spreekt samen af waar en wanneer je bij elkaar komt.

Met supervisie neem je tijd voor je professionele ontwikkeling
Je begint supervisie altijd met een leervraag uit je eigen beroepspraktijk. Je wilt jezelf verder ontwikkelen in je vak. Je wilt leren van je ervaringen uit de praktijk en beter begrijpen 'wie je bent in je werk'.

Als je klaar bent, krijg je van de supervisor een ‘supervisieverklaring’. Deze verklaring is erkend door het SKJ en levert reflectiepunten op. 

Jeugdzorgwerkers. 

Onze supervisie voldoet aan de eisen van de beroepsvereniging (BPSW). Je supervisor is gediplomeerd en geregistreerd bij het LVSC en kent het werk van de jeugdzorgwerker. Het gaat bij supervisie om reflectie op je vakmanschap. Je krijgt daarom registerpunten voor reflectie. Als je op dit moment veel werkdruk ervaart en begeleiding zoekt om hier anders mee om te gaan en je wilt dit vooral praktisch oplossen, dan is supervisie minder geschikt. Kijk dan eens naar ons aanbod voor coaching.

De supervisoren uit ons netwerk zijn meestal zelfstandig gevestigde begeleiders en hebben een eigen website. Je kunt dan alvast even op de website van de supervisor rondkijken om te zien of de supervisor je aanspreekt. 

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze opleiding? Log hier in. Ben je nieuw bij Jeugdzorgleert? Registreer je dan hier.

Praktische informatie

Duur
10 keer een uur

SKJ punten
1 registerpunt per uur

Accreditatienummer
supervisieverklaring

Kosten
€ 1.550,-