Wat is Jeugdzorgleert?

Op de website van Jeugdzorgleert is het opleidingsaanbod van een aantal gecertificeerde instellingen voor jeugdbescherming en jeugdreclassering te vinden. Deze organisaties ontwikkelen met elkaar een praktijkgericht opleidingsaanbod van hoge kwaliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen we vaker en op meerdere locaties trainingen aanbieden met trainers die de juiste expertise hebben.

Jeugdzorgwerkers uit het hele land, dus ook van andere GI’s, kunnen zich inschrijven voor de trainingen en opleidingen van Jeugdzorgleert en Jeugdzorgleert online. Een beperkt deel van het trainings- en opleidingsaanbod is alleen voor een specifieke GI beschikbaar. Daarom vragen we een bezoeker eerst een eigen account aan te maken op deze site. Je krijgt dan automatisch alleen die opleidingen te zien waarvoor jij je kunt inschrijven.

Alle trainingen organiseren we ook op maat
Specifieke wensen voor een team of organisatie? In overleg ontwikkelen we ook trainingen op maat. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen. Maatwerk ontwikkelen we samen met een van onze adviseurs. Contact

Andere jeugdhulporganisaties zijn welkom 
We kunnen het opleidingsaanbod van Jeugdzorgleert ook beschikbaar stellen voor andere jeugdhulporganisaties. Als je hierover meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Wij maken gebruik van cookies
Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.
Survey sluiten
Vragenlijst

Wil je kort de tijd nemen om 3 korte vragen te beantwoorden?

Bezoek je deze website nu om je omruil van je telefoon van Partners voor Jeugd te plannen? Dan mag je deze vragenlijst negeren.