Wat is Jeugdzorgleert?

Op de website van Jeugdzorgleert is het opleidingsaanbod van Partners voor Jeugd en Jeugdbescherming Gelderland te vinden. Wij ontwikkelen met beide organisaties een praktijkgericht opleidingsaanbod van hoge kwaliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen we vaker en op meerdere locaties trainingen aanbieden met de trainers die de juiste expertise hebben. 

Jeugdzorgwerkers uit het hele land, dus ook vanuit andere GI’s, kunnen zich inschrijven voor de trainingen en opleidingen van Jeugdzorgleert en Jeugdzorgleert online. Een beperkt deel van het trainings- en opleidingsaanbod is alleen voor een specifieke GI beschikbaar. Daarom vragen we een bezoeker eerst een eigen account aan te maken op deze site. Je krijgt dan automatisch alleen die opleidingen te zien waarvoor jij je kunt inschrijven.

Alle trainingen organiseren we ook op maat
Specifieke wensen voor een team of organisatie? In overleg ontwikkelen we ook trainingen op maat. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen. Maatwerk ontwikkelen we samen met een van onze adviseurs. Contact

Andere jeugdhulporganisaties zijn welkom 
We kunnen de website van Jeugdzorgleert ook beschikbaar stellen voor het opleidingsaanbod van andere jeugdhulporganisaties. Als je hierover meer wilt weten, neem dan contact met ons op.