Online leren bij Jeugdzorgleert online

In deze digitale leeromgeving vind je online trainingen over bijvoorbeeld de jeugdwet en het juridisch kader. Maar ook over specifieke onderwerpen zoals hechting of een licht verstandelijke beperking.

Werk je bij Partners voor Jeugd?
Je kunt inloggen via de apps-omgeving op je bureaublad. Klik op de tegel van jeugdzorgleert online. Deze vind je in je favorieten. Je kunt dan inloggen zonder inlogcode. 
Wil je vanuit huis inloggen op een andere computer of via je Ipad? Ga dan naar www.jeugdzorgleertonline.nl/pvj
Je komt dan op het inlogscherm van je werkomgeving en je logt in met je werkmailadres en het wachtwoord van je werkomgeving. 

Werk je bij Jeugdbescherming Gelderland?
Je kunt inloggen via de apps-omgeving op je bureaublad. Klik op de tegel Cloud-Werkplek. Deze vind je onder de knop Start. Onder de Apps zie je Digitaal Leeraanbod. Je kunt inloggen zonder inlogcode en je krijgt toegang tot alle online leeraanbod.

Werk je bij Samen Veilig Midden-Nederland?
Je kunt inloggen via de link op het Intranet. Ga op het Intranet naar Applicaties en klik op de link ‘Samen Veilig Leert (Skillstown). Je kunt inloggen met je mailadres en de Microsoft authenticator op je telefoon.

Inloggen als je niet bij Samen Veilig Midden-Nederland, Partners voor Jeugd of JbGld werkt. 
Jeugdzorgleert online is een betaalde leeromgeving waar je een (betaald) account voor nodig hebt. Medewerkers van Medewerkers van Samen Veilig Midden-Nederland, Partners voor Jeugd en Jeugdbescherming Gelderland hebben een gratis toegangscode. Werk je niet bij een van deze organisaties? Dan kun je een account aanschaffen via SkillsTown. Zij bieden een Individuele Get Skilled Jeugdzorg Pro licentie voor € 235,95 (inclusief BTW) per jaar. Dit geeft toegang tot de pakketten:

  • Get Skilled algemeen
  • Get Skilled Jeugdzorg
  • Get Skilled Gezond en Fit 

Belangstelling? Voor meer informatie en de aanschaf van accounts verwijzen we je graag door naar de webshop van Skillstown.

Wij maken gebruik van cookies
Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.
Survey sluiten
Vragenlijst

Wil je kort de tijd nemen om 3 korte vragen te beantwoorden?

Bezoek je deze website nu om je omruil van je telefoon van Partners voor Jeugd te plannen? Dan mag je deze vragenlijst negeren.