Online leren bij Jeugdzorgleert online

In deze digitale leeromgeving vind je online trainingen over bijvoorbeeld de jeugdwet en het juridisch kader. Maar ook over specifieke onderwerpen zoals hechting of een licht verstandelijke beperking.

Werk je bij Partners voor Jeugd?
Je kunt inloggen via de apps-omgeving op je bureaublad. Klik op de tegel van jeugdzorgleert online. Deze vind je in je favorieten. Je kunt dan inloggen zonder inlogcode. 
Wil je vanuit huis inloggen op een andere computer of via je Ipad? Ga dan naar www.jeugdzorgleertonline.nl/pvj
Je komt dan op het inlogscherm van je werkomgeving en je logt in met je werkmailadres en het wachtwoord van je werkomgeving. 

Werk je bij Jeugdbescherming Gelderland?
Je kunt inloggen via de apps-omgeving op je bureaublad. Klik op de tegel Cloud-Werkplek. Deze vind je onder de knop Start. Onder de Apps zie je Digitaal Leeraanbod. Je kunt inloggen zonder inlogcode en je krijgt toegang tot alle online leeraanbod.

Inloggen als je niet bij Partners voor Jeugd of JbGld werkt. 
Jeugdzorgleert online is een betaalde leeromgeving waar je een (betaald) account voor nodig hebt. Medewerkers van Partners voor Jeugd en Jeugdbescherming Gelderland hebben een gratis toegangscode. Werk je niet bij een van deze organisaties? Een account kost € 75 per persoon. Je hebt dan een jaar lang toegang tot alle e-learnings en webinars.

Belangstelling? Neem dan contact met ons op. Studenten en hogescholen krijgen korting.