Veelgestelde vragen

Een account aanmaken en inloggen

Om alle informatie over de opleidingen te zien en je in te schrijven voor opleidingen heb je een eigen account nodig.
Als je een account hebt, zie je in een oogopslag alle opleidingen en trainingen die voor jou beschikbaar zijn en beheer je al je opleidingen en certificaten op één plek. Ook kun je je de volgende keer makkelijker inschrijven. Je logt dan in met 'ik heb al een account bij Jeugzorgleert'. 

Je kunt je zonder account niet online inschrijven voor onze trainingen. Wil je een training op maat bij ons aanvragen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Een eigen account is dan niet perse nodig. 

Inschrijven en annuleren

Bij de opleidingsinformatie vind je de knop inschrijven. Hiermee stuur je een mail naar de organiserende instelling. Je ontvangt daarna een bevestiging van de aanmelding.

De definitieve uitnodiging met daarin informatie over de locatie, tijden en het programma ontvang je 2 à 3 weken voor aanvang van de opleiding. Je ontvangt dan ook de factuur. 

Voor medewerkers die werken bij PvJ of JB Gelderland geldt: de factuur gaat rechtstreeks naar je leidinggevende. Met hem of haar maak je afspraken over de kosten en een eventuele studieovereenkomst. 

Medewerkers die niet bij een van deze instellingen werken, krijgen een factuur op het factuuradres dat bij je profiel staat.  Factuuradres wijzigen? Klik op 'mijn profiel' in het menu rechts bovenin.

Je kunt een opleiding tot drie weken voor de startdatum nog kosteloos annuleren. Je kunt dit zelf in je eigen Jeugdzorgleert omgeving doen. Je schrijft je dan uit en betaalt niets. Wil je annuleren korter dan 3 weken voorafgaand aan de training? Neem dan contact met ons op. We brengen dan wel kosten in rekening.

Ja, dat kan. Geef dit wel altijd aan ons door zodat we weten wie er komt. Het is ook belangrijk dat je collega dan een certificaat krijgt waar zijn of haar naam op staat.  

Certificaten

Ja, de meeste trainingen zijn geaccrediteerd. Het aantal punten staat vermeld bij iedere opleiding. Het aantal punten staat ook vermeld op je certificaat. 

 

Het certificaat vind je in het overzicht van 'mijn certificaten' in het dropdown menu als je bent ingelogd. Je kunt het downloaden en op een eigen laptop opslaan. 
Bewaar het certificaat goed. Het aanmaken van een duplicaat is voor ons secretariaat een tijdrovende klus. We vragen daarvoor €25 administratiekosten.

 


 

Je kunt je certificaten en bewijzen van deelname uploaden in jouw SKJ-dossier via de site van SKJ. De punten die op het certificaat of het deelnamebewijs vermeld staan, worden dan automatisch bijgeschreven.

Online leren

Jeugdzorg online is onze digitale leeromgeving. Je vind daar e-learnings (met SKJ punten), webinars en essentials. Via de homepage kun je verder naar Jeugzorgleert online. Je moet daar wel opnieuw inloggen.

Medewerkers van Partners voor Jeugd en Jeugdbescherming Gelderland hebben een gratis inlogcode gekregen. Geen code ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Je kunt je ook als privépersoon aanmelden voor dit e-learningpakket. Een abonnement kost € 75 per persoon en geeft een jaar lang toegang tot alle e-learnings en webinars in het pakket.

Op Jeugdzorgleert vind je alle trainingen en opleidingen die in levende lijve te volgen zijn. 

Op Jeugdzorgleert online vind je alleen online studiemateriaal. E-learning, webinars en essentials. De site Jeugdzorgleert online wordt beheerd door Skillstown, een opleidingsaanbieder gespecialiseerd in online leren. Helaas is de site nog niet gekoppeld aan Jeugzorgleert. Je hebt dus een aparte toegangscode nodig om in te loggen op deze online leeromgeving. 

Het wachtwoord voor Jeugdzorgleert kun je zelf bedenken. De inlogcode voor Jeugdzorgleert online krijg je toegewezen. 
Op beide sites kun je het wachtwoord zelf aanpassen. We adviseren je om voor de twee sites eenzelfde wachtwoord in te stellen.

Ja, dat kan voor verwarring zorgen! Een stukje geschiedenis: toen we startten met het online leren moesten we een naam bedenken voor onze website. Dat werd 'Jeugzorgleert online'. Daarna kwam pas het initiatief van een aantal GI's om alle opleidingen en trainingen op een gezamenlijke website te bundelen. We dachten dat het slim was om die site Jeugzorgleert te noemen. 
Maar we moeten toegeven: het is voor veel mensen lastig uit elkaar te houden. We hopen dat het met deze uitleg duidelijker is. En dat het doorklikken van deze site naar de online leeromgeving makkelijker gaat. 

Privacy

Iedere jeugdzorgwerker kan gebruikmaken van het aanbod van Jeugdzorgleert. Daarvoor vragen we je wel om een account aan te maken op deze website en een aantal persoonsgegevens in te voeren. Vanzelfsprekend gaan we heel zorgvuldig om met deze informatie en zullen we je privacy zo goed mogelijk beschermen. Lees hier hoe we dat doen.

Heb je een vraag? We helpen je graag!

De veelgestelde vragen hebben we al voor je beantwoord. Kun je het antwoord niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Wij maken gebruik van cookies
Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.
Survey sluiten
Vragenlijst

Wil je kort de tijd nemen om 3 korte vragen te beantwoorden?

Bezoek je deze website nu om je omruil van je telefoon van Partners voor Jeugd te plannen? Dan mag je deze vragenlijst negeren.