Individuele coaching

Ben je op zoek naar een goeie coach? Partners voor Jeugd heeft een netwerk met goede, gecertificeerde coaches. 
Je start coaching altijd met een coachvraag of een doel.

Je wilt jezelf ontwikkelen of een specifieke vaardigheid aanleren bijvoorbeeld. Of je wilt onderzoeken of je nog el op de juiste plek zit op je werk. Is het tijd voor een nieuwe baan of je kun je het werk dat je nu doet anders doen?

Ook vragen over het zoeken naar de balans tussen je werk- en priveleven of het hanteren van werkdruk, kun je met een coach bespreken.

Je werkt aan de doelen die je vooraf met je coach vaststelt. Je spreekt van te voren ook af hoeveel gesprekken je met elkaar wilt voeren. 

Coaching is aan te vragen voor alle medewerkers van Partners voor Jeugd. Je overlegt vooraf met je leidinggevende over de kosten, de start- en (vermoedelijke) einddatum van je coachtraject. 

Je kunt een coach aanvragen met het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je leidinggevende kan jouw aanvraag 'akkoord' geven via deze site (Jeugdzorgleert).
Zodra we weten van de leidinggevende dat je mag starten met een coachingstraject, gaat P&O voor jou op zoek naar een coach die past bij je vraag.

Dus handig om te weten: 

  1. Je vraagt coaching aan via deze website (formulier)
  2. De afdeling P&O heeft een netwerk van coaches en zal samen met jou zoeken naar een geschikte coach. Je meldt je dus wel aan via opleidingen maar de 'matching' doet P&O. 
  3. Je gaat zelf eerst kennismaken met de coach (dan kan ook telefonisch of via MS Teams) en besluit pas na de eerste kennismaking of je met deze coach wilt starten. Is er geen klik of zoek je iets anders? We hebben meer coaches in ons netwerk, dus er zal altijd iemand zijn die past bij jouw coachvraag. 

 

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze opleiding? Log hier in. Ben je nieuw bij Jeugdzorgleert? Registreer je dan hier.

Praktische informatie

Duur
Nog niet bekend

SKJ punten
geen

Accreditatienummer
geen

Kosten
In overleg