De online leerlijn voor stagiaires jeugdbeschermers

Welkom bij de leerlijn voor stagiares jeugdzorgwerkers!

Om je stage binnen de organisatie goed te doorlopen en je toe te rusten voor je werkzaamheden, biedt de organisatie je een leertraject aan: een online leerlijn voor stagiares jeugdzorgwerkers.

Het doel van deze leerlijn is om stagiaires brede informatie te bieden rondom het uitvoeren van de verschillende jeugdbeschermingsmaatregelen. Je leert hoe je methodisch, vanuit de juridische opdracht en kaders te werk gaat.

In deze online leeromgeving vindt je allerlei informatie die ondersteunt bij je stage als jeugdzorgwerker. Denk aan informatie ovre het juridisch kader jeugdbescherming, de visie en werkwijze van onze organisatie en de concrete uitwerking daarvan (bijvoorbeeld rapporteren, netwerkberadenk, zicht op veiligheid, etc).

Als je de online leerlijn hebt doorlopen, heb je een goed beeld van de belangrijkste aspecten van het werken als jeugdzorgwerker binnen onze organisatie.

Deze online leerlijn is alleen voor stagiaires.

Het is goed om te weten dat deze leerlijn geheel bestaat uit zelfstudie. Je doorloopt de informatie op het online leerplatform, e-modules, essentials en toetst jezelf middels een aantal vragen.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze opleiding? Log hier in. Ben je nieuw bij Jeugdzorgleert? Registreer je dan hier.

Praktische informatie

Duur
Zelfstudie via online leerplatform

SKJ punten
geen

Accreditatienummer
-

Kosten
€ 100,-